Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kapraljević na sjednici pitao premijera koliko je sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Ivo Sanader izjavio je u Hrvatskom saboru kako istraga u 'slučaju Brodosplit' traje te da ništa ne može komentirati dok ne bude završena.

Na pitanje DC-ove zastupnice Vesne Škare Ožbolt zna li tko je navodni četvrti ortak u tom slučaju, za kojega mediji kažu da je visoko pozicioniran u aktualnoj vlasti, premijer Sanader nije odgovorio.

Pročitajte i ovo Ivan Anušić na potpisivanju ugovora oko Black Hawka - 8 OBALNI OPHODNI BRODOVI Ugovori su potpisani prije deset godina, do sada smo dobili jedan brod. Anušić sada najavljuje nove rokove izgradnje Slika nije dostupna Škare Ožbolt: 'Sanader ismijao hrvatsku javnost'

DC-ova zastupnica je za vrijeme 'aktualnog prijepodneva' upitala premijera smeta li njegovu Vladu, koja zagovara žestoku borbu protiv korupcije i kriminala, činjenica da istraga o nestanku šest milijuna dolara iz Brodosplita ne daje rezultata ni nakon godinu dana.

Premijer joj je uzvratio pitanjem kako to da dok je bila ministrica pravosuđa ništa nije znala o slučaju Brodosplit, a da sada zna sve, poručivši joj da postavlja 'retorička pitanja kojima se ljudi smiju'.

Škare Ožbolt mu je odgovorila kako istragu ne provodi ministar, već policija i državno odvjetništvo.

'Uz sve te satove koje imate, Vi ne znate koliko je sati što se tiče raščišćavanja korupcije u Hrvatskoj', poručila je premijeru Vesna Škare Ožbolt.

Sanaderove satove spomenuo je i HNS-ovac Antun Kapraljević, koji je svoje zastupničko pitanje iskoristio kako bi premijera upitao koliko je sati.

'Prema saborskom satu, točno je 11 sati i 15 minuta', odgovorio mu je premijer, na što je Kapraljević uzvratio kako nije zadovoljan odgovorom, te zatražio pismeno očitovanje.

'Taj saborski sat zna se i zaustaviti kada treba produljiti sjednicu. Očekivao sam da ćete, s obzirom na svoj hobi, biti detaljnije informirani o vremenu', rekao je HNS-ovac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene