Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon teške bolesti

Tužna vijest: Umro Božidar Šišak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi obitelji su na Facebooku objavili da je, nakon teške bolesti, jučer preminuo Božidar Šišak. Cijela je Hrvatska sudjelovala u akciji kojom se prikupljao novac za liječenje obitelji Šišak.

Danas je na svom Facebook profilu brat Ivane Šišak, Zoran Balija objavio da je njegov šogor Božidar Šišak, nakon borbe s rakom gušterače, preminuo.

'Poštovani,

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti Plinovod Od padova kroz prozor do zatajenja srca Što se to događa u ovoj naftnoj kompaniji? Preminuo četvrti visokorangirani menadžer, svi umrli pod neobičnim okolnostima

ovim putem vam se još jednom svima zahvaljujem na pomoći i podršci koju ste nam pružili. S velikom tugom javljam da je nažalost Božidar preminuo jučer popodne. Sprovod će biti u utorak 24.09.2013. u 14:10 na Markovom polju.

Hvala i Bog Vas blagoslovio', napisao je Balija na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, cijela je Hrvatska sudjelovala u akciji za liječenje obitelji Šišak. Prikupljeno je 2.030.000,00 kuna što je bilo dostatno za nastavak eksperimentalnoga liječenja, no zbog teškog zdravstvenog stanja u kojemu je bio, humanitarna akcija je obustavljena.

Šišak je iza sebe ostavio suprugu Ivanu koja i sama vodi bitku s teškim zloćudnim tumorom te dvije malene djevojčice.
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene