Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije joj bilo pomoći

Preminula žena koju je orkanski udar bure bacio na pod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makaranka koju je u veljači orkanski udar bure bacio na pod, preminula je u bolnici u Splitu.

Od težine ozlijeda, jučer je preminula Bistra Spasov (69) koju je 8. veljače orkanski udar bure bacio na pod ispred jednog makarskog hotela, iz kojeg je izlazila, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..." Split: Obilježena 33. obljetnica osnutka IX. bojne HOS-a Postrojavanje na 10. travnja FOTO Na HOS-ovoj obljetnici Skejo, Glasnović, Miljanić...; Šef splitskog SDP-a poslao poruku: "Posveta herojima, a ne Skejinu falsificiranju"

Pri padu je zadobila teške ozljede glave, krvarenje u mozgu, hematom na jetri, lomove kostiju lica te djelomično polomljen sedmi vratni kralježak, a zadobila je i prijelome prsne i lumbalne kralježnice.

VIDEO Pogledajte najkritičnije prizore s Jadrana

U KBC- u Split je odmah smještena na Jedinicu za intenzivno liječenje, gdje je stavljena u stanje umjetne kome i priključena na respirator.

Neurokirurška operacija, kojom se pokušalo zaustaviti krvarenje u mozgu, na žalost nije dala zadovoljavajućeg rezultata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene