Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muk iz stranaka

'Ponosan sam što sam bio dio tog zločinačkog pothvata'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I na Markovom trgu presuda je dočekana s golemim razočaranjem. Neki su suradnici premijerke Kosor nakon presude samo kratko prokomentirali 'ovo je katastrofa'.

Premijerka je s ministrima i suradnicima presudu gledala u svom kabinetu. Neki od suradnika premijerke samo kratko prokomentirali presudu riječima 'ovo je katastrofa'.  Vladimir Šeks i Ivan Jarnjak nisu željeli ništa komentirati, samo su smrknuto prošli pokraj novinara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lifranje transkripata u Haag Kakve li ironije: Pravima iz 'hrvatskog članka' koristili su se svi osim - Hrvatske! Slika nije dostupna Ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV Ekskluzivno: Za građane su presudom izjednačeni žrtva i agresor

Hrvatska će sada morati veoma dobro odvagnuti svaku izrečenu rečenicu kako bi učinila sve da odbaci tijekom žalbenog postupka formulaciju udruženog zločinačkog pothvata koja baca sjenu na cijelu zemlju. Naravno moraju učiniti sve i da se odbace presude generalima.

>> 'Zna li Haag da je Gotovina ranjenog suborca nosio na rukama?'

>> Skup potpore pretvorio se u veliki prosvjed

>> I lijevi i desni složni: Presuda je sramotna!

Oprezni su i iz oporbenih stranaka, nitko ne želi komentirati presudu, očigledno se važe svaka riječ kako bi se izbjegle bilo kakve moguće negativne konotacije, jer je ovo jedan zaista delikatan trenutak za Hrvatsku, a ova će je presuda puno opterećivati.

Branko Borković, Mladi Jastreb, rekao je da je presuda Gotovini i Markaču presuda svima nama te da, ako nam je i9kad bilo potrebno jedinstvo, onda je to sada. 'Ponosan sam što sam bio dio tog zločinačkog pothvata', rekao je Borković.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene