Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvala izraelskog ministra u posjet

Premijerka Kosor otvorila Izraelsko-hrvatski poslovni forum u Tel Avivu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završavajući dvodnevni posjet Izraelu, predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor otvorila je u Tel Avivu Izraelsko-hrvatski poslovni forum, koji je u organizaciji dviju gospodarskih komora okupio velik broj gospodarstvenika dviju zemalja, priopćeno je iz Vlade.

Pred više od 70 predstavnika izraelskih tvrtki, predsjednica Vlade iznijela je brojne prednosti ulaganja u Hrvatsku, a posebno je predstavila i neke Vladine projekte, za koje je rekla da su već izazvali velik interes stranih investitora. Dodala je kako će sigurno neke od projekata prepoznati i izraelski poslovni ljudi, stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta Ilustracija Potrošnja i investicije Što se događa s hrvatskim gospodarstvom? Objavljeni novi podaci o BDP-u

Pored toga, rekla je predsjednica Vlade, Hrvatska ima velike potencijale u drvno-prerađivačkoj i prehrambenoj industriji, a posebno u turizmu izdvojivši liječnički turizam.

Pozvala je izraelskog ministra industrije, trgovine i rada u posjet Hrvatskoj, a izraelske građane na odmor u Hrvatsku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene