Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neće na Alku

'Premijer se razbolio, bilo bi pristojno da se zabrinete jer puno radi za ovu državu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer nije na 300. jubilarnoj sinjskoj Alki.

Predsjednik Vlade Zoran Milanović, zbog manjih zdravstvenih tegoba, u nedjelju neće nazočiti 300. jubilarnoj Sinjskoj alki, kako je to ranije bilo najavljeno.
 

Pročitajte i ovo Glasačka kutija Nova odluka Vlade Ova četiri mjesta u lipnju idu na prijevremene izbore Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..."

To je priopćio vladin ured za odnose s javnošću, ne precizirajući o kakvim se tegobama konkretno radi.

Na jubilarnoj 300. Sinjskoj alki, na kojoj će se za slavodobitnika nadmetati 17 alkara, očekuje se poslijepodne dolazak najviših državnih dužnosnika, među kojima su predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović te brojni ministri u Vladi.

'TO JE TAKAV DAN, JEDAN U GODINI' Vrhunac svečanosti u Sinju

Premijer je još jučer u Sinju prigodom otvorenja Muzeja Alke rekao novinarima, upitan boji li se zvižduka iz publike, kazao kako je "zemlja u kojoj je najveća opasnost zvižduk sretna zemlja".

'Dakle, premijer se razbolio, bilo bi pristojno da se zabrinete za njegovo zdravlje jer puno radi za ovu državu', odgovorio je ministar Ivan Vrdoljak u Sinju na pitanje o nedolasku premijera Zorana Milanovića. (Hina/Ma.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene