Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Provedite ga s obitelji'

Milanović čestitao Božić: Neka ovo bude praznik nade i vjere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građanima je poželio da Božić, u ovo vrijeme kada nam je potrebna bliskost, provedu u miru, u krugu obitelji.

Premijer Zoran Milanović uputio je čestitku svim kršćanskim vjernicima koji slave Božić prema gregorijanskom kalendaru. Sretan i radostan Božić građanima je poželio u ime Vlade i svoje osobno.

Predsjednik Josipović čestitao Božić

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari" Zoran Milanović Najteža odluka Ustavnog suda Dnevnik Nove TV doznaje pozadinu donošenja krucijalne odluke o Milanoviću: "Lomila su se koplja zbog jedne stvari"

"Neka ovaj blagdan, koji svojim značajem poziva na optimizam, uistinu bude praznik nade i vjere. Vjere da radom, zalaganjem i odgovornim ponašanjem pokrećemo istinske promjene.
Praznik obitelji i zajedništva upućuje nas na solidarnost prema svima kojima je naša pomoć potrebna, na toleranciju različitosti, razumijevanje i uzajamno poštivanje.
Učinimo božićno ozračje trenutkom i mjestom koje nas otvara drugima i drugačijima, slabijima, manjinama, onima koji se boje, koji su isključeni.
Budimo velikodušni nasuprot sebičnosti, približimo im se, umjesto da im se namećemo, saslušajmo ih, umjesto da se okrenemo na drugu stranu, ne osuđujmo ih, nego ih uvažimo.
Samo na taj način moći ćemo izgraditi dostojanstven život svih hrvatskih građanki i građana.
Želim vam da ovaj blagdan, sada kad nam je zbog dugotrajnih teškoća još potrebnija bliskost i toplina, provedete u miru, u krugu obitelji i prijatelja. Sretan vam Božić!", poručio je premijer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene