Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko bi trebao biti zadovoljan?

Pogledajte kako je Plenković "šmugnuo" pokraj novinara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je u Saboru branio svojeg ministra Zdravka Marića kojemu prijeti opoziv, premijer Andrej Plenković otišao je na uži kabinet Vlade.

I nakon višesatne rasprave u Saboru o opozivu ministra financija Zdravka Marića, ostalo je nejasno ima li premijer Andrej Plenković potrebnih 76 glasova za njegov ostanak, a ujedno i spas svoje Vlade.

Pročitajte i ovo Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Teške riječi Plenković prozvao tri stranke: "Svi su korumpirani. Žele porobiti institucije progona, to je jasno kao dan" Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek Iz minute u minutu Predstavnici manjina prelomili: "Podržat ćemo ga za predsjednika Sabora"; bivša ministrica: "Velika koalicija HDZ-SDP za Hrvatsku bi bila najmanja šteta"

Sabornicu je napustio naizgled zadovoljan, s osmjehom, ali za pitanja novinara nije bio raspoložen.

Na pitanje je li zadovoljan kako je prošla rasprava u Saboru odgovorio je protupitanjem: "A kako ste vi zadovoljni?" Poručio je i da mora ići na uži kabinet Vlade koja očito za sutra planira svoju redovitu sjednicu.

Na pitanje kako su građani Hrvatske zadovoljni premijer je također neodređeno odvratio: "To morate njih pitati. Vidimo se..."
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene