Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi u prometu

Prema Bregani 8-kilometarska kolona kamiona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema graničnom prijelazu Bregana napravila se kolona teretnih vozila duga 8 kilometara, pa policija isključuje kamione na odmorištima duž autoceste A3 Bregana-Lipovac u smjeru Slovenije, izvijestio je večeras u 18,40 sati Hrvatski autoklub.

Zbog ugaženog snijega otežano se mjestimice vozi u Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i središnjoj Hrvatskoj. Zbog niskih temperatura tijekom noći moguća je poledica.

Pročitajte i ovo Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska zastoji i gužve FOTO Kaos u prometu u Zagrebu: Tramvaj iskliznuo iz tračnica Suživot s kamionima i prašinom - 4 Kamionski promet Mještanima prekipjelo: "Imam osjećaj da je svakih pet minuta potres, sve se trese, cijela kuća, ormari, prozori, čaše..."

>> Snijeg kreće već od ujutro: Do petka novo 'zatrpavanje', zabijelit će se i obala

Vidljivost je smanjena zbog magle na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između tunela Čardak i čvora Bosiljevo2 i na A3 Bregana-Lipovac između Ivanić Grada i Novske. Upozorava se vozače da na put ne kreću bez zimske opreme te prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zimski su uvjeti i zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostali moraju imati zimsku opremu na cestama u Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, Lici.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnim prijelazima Bregana, Macelj i Pasjak. U putničkom prometu nema dužih čekanja.

U prekidu su katamaranske linije na splitskom području. Trajekti i ostali katamarani plove prema redu plovidbe. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene