Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometni incident

'Preletjela' pomični most u Tisnom s 80 kilometara na sat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros se u Tisnom dogodio incident kakav se viđa samo u akcijskim filmovima. Vozačica se zaletjela automobilom preko pomičnog mosta podignutog na 2,5 metara!

"Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svjetlo, prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi jer nije me obadavala nego pun gas nastavila i preletjela most u trenutku dok je bio podignut već najmanje dva i pol metra. I zaustavila se tek tamo na kopnu i sad sjedi u kafiću. Došla je hitna pomoć, policije još nema, ne mogu vjerovati da je uspjela. Ja sam bio uvjeren da će se prevrnuti", rekao je za Šibenik.in mostar Tome Mejić Sidić.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

Mještani Tisnog svjedoče da se slijetanje automobila, u kojem je uz vozačicu bila i još jedna ženska osoba, čulo kao da je bomba pala. Neki tvrde da je vozačica na most stigla s najmanje 80 kilometara na sat.

Nakon što je izvela kaskaderski manevar, odvezla se do obližnjeg kafića, gdje se parkirala. Od siline udara, automobilu je oštećen prednji branik, a otvorili su se i svi zračni jastuci. Vozačica i suvozačica su izašle neozlijeđene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene