Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lažna uzbuna

VIDEO: Nevrijeme poharalo Dalmaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za sinoć nestalom jedrilicom na području Omiša prekinuta je nešto prije podneva, potvrdila je Marina Halužan, glasnogovornica Ministarstva pomorstva, prometa i veza. Olujna bura prevrnula je kamp kućicu mađarskog turista na cesti između Maslenice i Obrovca.

Brod Lučke kapetanije Split 'Pojišan' koji je od sinoć po bračkom i makarskom akvatoriju tragao za jedrilicom vratio se u luku. Kao što je ranije izvijestio Županijski centar 112 u Splitu nestanak jedrilice sinoć su u splitski ŽC 112 dojavili mještani Stanića kod Omiša, no s obzirom da do danas nitko nije prijavio nestanak osoba, ali niti plovila postoji mogućnost da je riječ o nenamjernoj krivoj informaciji.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Danka Ilić potraga bez rezultata Majka ubojice malene Danke odbila svjedočiti! Doznaje se što dalje čeka njezina sina i drugog osumnjičenog

>> Omiš: I dalje traje potraga za jedrilicom

>> Zbog nevremena na Jadranu pet akcija traganja

>> Tragalo se za daskašom i jedrilicom, gromovi izazvali požare

>> Cijeli Zadar nakratko ostao bez električne energije

Naime, u to vrijeme u Omišu se zbog olujnog nevremena u lučici odvezala brodica koju su kasnije s mora oteglili sami mještani. Zato se može pretpostaviti da su umjesto jedrilice mještani Stanića najvjerojatnije u moru vidjeli brodicu iz njihove luke, i o tome obavijestili Županijski centar 112.

Olujno nevrijeme s obilnom kišom koje je jučer pogodilo splitsko područje, uzrokovalo je na pojedinim mjestima poplave prometnica, pa su morali intervenirati vatrogasci kako bi ispumpali vodu. Posebno su u opasnosti bili oni koji su se našli na moru. Tragalo se za daskašem na splitskoj plaži Žnjan, koji je na kraju sam doplivao do obale. Brod sa sedamdeset ljudi koji je isplovio iz Milne otegljen je natrag u luku.

(Hina/T.K.)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene