Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREGLED TJEDNA IVANE PEZO MOSKALJOV

Politički deja vu: HDZ i Most više ne mogu zajedno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iza nas je buran politički tjedan u kojem se raspala koalicija HDZ-a i Mosta, dogodila se pomorska nesreća kod Dubrovnika, prosvjedovalo se u Splitu zbog kazališne predstave i još mnogo toga.

"Dobro, imamo tri ministra protiv - kolege Orepić, Šprlje, Dobrović. Molim tajnicu da pripremi odluku o razrješenju tri Mostova ministra". Ovim je potezom Andrej Plenković šokirao sve. I u igri s visokim političkim ulozima ekspresno najurio iz Vlade sve Mostove ministre i njihove kadrove.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Barbara Golja Tjedni pregled Barbare Golja Novi državni odvjetnik, prvi Putinov intervju i obvezni vojni rok događaji su koji su obilježili tjedan Pregled tjedna - Barbara Golja Pregled tjedna Nova godina počela je žestoko i već u prvih sedam dana pokazala da gotovo i nema toga što ne možemo očekivati

Politički deja vu: HDZ i Most više ne mogu zajedno. "Ne možemo biti u istom brodu ukoliko jedan od partnera neće pružiti ruku drugom", rekao je Plenković

Premijer po svaku cijenu brani Zdravka Marića, ministra financija, u priči oko Agrokora. 

Još nismo doznali koliki je stvarni dug. No, u tjednu u kojem je tim za spašavanje Agrokora pojačan novim stručnjacima iz tornja je stiglo priznanje: bilo je pogrešaka u financijskim izvješćima. Ne idu im na ruku, baš kao ni raspad vladajuće idile.

Što je još obilježilo protekli tjedan, pogledajte u videoprilogu. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene