Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna

Nikad burnije: Iza nas je tjedan prepun zapleta i raspleta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pregled tjedna pripremila je Ivana Pezo Moskaljov.

Iza nas je tjedan prepun zapleta i raspleta! Nikad burniji i za hrvatsko gospodarstvo jedan od najtežih.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) TJEDNI PREGLED IVANE PEZO MOSKALJOV Odlazak Akija, Milanović i vojska, opoziv i trula jaja: "Bit će ovo godina debelih minusa" Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Pregled tjedna ''USKOK i DORH, čini se, jedva uspijevaju pratiti 'plesne korake' u istragama koje vode''

U dramatičnoj utrci s vremenom u Banskim je dvorima skrojen zakon po mjeri Agrokoru.

Glavnu riječ u posrnulom koncernu sada bi trebala preuzeti nova uprava. U igri s visokim ulozima brusi se dogovor bankara s dobavljačima. Na čijem stolu je novi plan: povlačenje prisilne naplate, zamrzavanja obveza i dulji rokovi plaćanja. Svatko traži svoj dio novca!

U rubriku političkog iznenađenja tjedna upisao se Božo Petrov. Kao obični građanin, a ne predsjednik  Sabora - kazneno je prijavio Todorića.

Zbog sumnje u frizirane bilance, propituje se i odgovornost ministra financija koji je poručio da obacuje ''gnjusne i neutemeljene insinuacije''.

Zaradili su je, ali jedna trećina radnika vukovarskog Borova još nije dobila plaću za ovaj mjesec. Isplata ovisi o kreditu HBOR-a. Iako je riječ o državnoj tvrtki, odgovor ne nudi ni država. Za koju je neisplata plaća - kazneno djelo.

I hrvatsko je zdravstvo na aparatima! Od vrtoglavih 8 milijardi kuna - velik dio dug je bolnica prema veledrogerijama. Rješenje se ne nazire.

Cijeli pregled tjedna pogledajte u priloženom videu!

 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene