446603
446603
446603
446603
446603

Nije ni počelo, a već smo siti obećanja

  • , 14.08.2016., 20:29
  • Autor:
  • komentara

Tjedan ozbiljnih predizbornih tema, začinili su hrvatski olimpijci i priuštili nam puno veselja. Događaji o kojima su svi pričali u podsjetniku Ivane Pezo Moskaljov.

 
 
 
 
Pregled tjedna (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Pregled tjedna (Foto: Dnevnik.hr) - 1

Proteklog tjedna ponosom su nas ispunili, bez sumnje, naši olimpijci koji nas u najboljem sportskom svijetlu predstavljaju u Riju. A na domaćem terenu zatrpani smo političkim pričana. DIP-u su predane kandidacijske liste, a stranke idu punom parom u kampanju.

Čega se sve valja prisjetiti iz proteklog tjedna, pogledajte u tjednom pregledu Ivane Pezo Moskaljov.

 

 


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se