Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled godine s Ivanom Brkić-Tomljenović

"U 2017. gledali smo politički triler kakvog se ne bi posramili ni scenaristi Kuće od karata"

Ivana Brkić Tomljenović o 2017. (foto: Anamaria Batur)
Ivana Brkić Tomljenović o 2017. (foto: Anamaria Batur)
Aktualno Galerija +0 Ivana Brkić Tomljenović o 2017. (foto: Anamaria Batur) Galerija 1/1 >>
Ivana Brkić-Tomljenović, reporterka Nove TV za portal DNEVNIK.hr analizirala je hrvatsku političku scenu u 2017. godini. Cijelu je godinu pratila rad Vlade te je izdvojila najbolje poteze, ali i najveće propuste u 2017.

„Bila je ovo godina političkog trilera kakvog se ne bi posramili ni scenaristi Kuće od karata. Rečenica 'Molim tajnicu da pripremi razrješenje ministara doista će se dugo pamtiti' jer dugo nismo znali hoćemo li ići na izbore, kaže Brkić-Tomljenović.

Pročitajte i ovo Darijo Brzoja - Vremenski pregled godine - 4 Turbulentno vrijeme Priroda ne prašta, godinu obilježili i vremenski ekstremi: Nakon potresa snijeg, kiše, smog i poplave Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Pregled godine Ivane Petrović Proslavili smo Božić, ide Nova godina: Kad stavimo u omjer dobro i loše, uvijek prevagne dobrota

Kao pozitivan potez Vlade istaknula je poreznu reformu istovremeno podsjetivši kako je njen najveći dio ipak bio pripremljen za vrijeme premijera Tihomira Orškovića. Tu su i dobra turistička sezona i dobri gospodarski pokazatelji.

Kad je riječ o propustima, reporterka Nove TV podsjeća kako čak i nakon 9 mjeseci na znamo autore lex Agrokora, a kaže i kako se Vlada predugo bavila pločom HOS-a.

Prisjetila se i gafova ministrica Nade Murganić među kojima su ekspresno povlačenje novog prijedloga Obiteljskog zakona te afere Paketići.

Analizirala je stanje u oporbi te istaknula kako se SDP gotovo cijelu godinu bavi unutarstranačkim previranjima.

Otkrila nam je i kakvu političku 2018. godinu očekuje. Cijeli razgovor s Ivanom Brkić-Tomljenović pogledajte u videu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene