Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izglasavanje nepovjerenja

U HRID-u donijeli odluku o Karamarku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HRID je donio jednoglasnu odluku.

Predsjedništvo Hrvatske inicijative za dijalog (HRID) u srijedu je jednoglasno odlučilo podržati prijedlog izglasavanja nepovjerenja prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku, priopćeno je iz te stranke.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Slika nije dostupna Drago Prgomet O 'KUPOVINI' RUKU 'Nećemo razgovarati s dužnosnicima ni HDZ-a ni SDP-a niti Mosta'

Predsjedništvo Hrvatske inicijative za dijalog (HRID) donijelo je jednoglasnu odluku kojom će podržati zahtjev za opozivom prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka u Hrvatskom saboru. Stav Predsjedništva je kako je politička odgovornost gospodina Karamarka onemogućavajući faktor normalnog funkcioniranja Vlade i sprovođenja nužnih reformi, kaže se u priopćenju koje je potpriao predsjednik HRID-a i saborski zastupnik Drago Prgomet.

Hrvatski je sabor proširio dnevni red tekuće sjednice s 10 novih točaka, među kojima su i dvije oporbene interpelacije te SDP-ov prijedlog izglasavanja nepovjerenja prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku. Karamarkov opoziv traže zastupnici SDP-a i HSU-ov zastupnik Silvano Hrelja, koji smatraju da je prvi potpredsjednik Vlade, zbog poslovne povezanosti tvrtke "Drimia" u vlasništvu njegove supruge Ane s tvrtkom MOL-ova konzultanta Josipa Petrovića, "u okolnostima koje ukazuju na postojanje ozbiljne interesne povezanosti s fizičkim i pravnim osobama čiju su ciljevi i interesi suprotni interesima Hrvatske i hrvatskih građana".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene