Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvao i Jandrokovića

Nakon svih svađa i prepirki: Milanović pozvao Plenkovića da zajedno polože vijenac na Mirogoju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom blagdana Svih Svetih predsjednik Zoran Milanović na zagrebačkom groblju Mirogoj će položiti vijenac i zapaliti svijeću. Pozvao je premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Hrvatskog Sabora Gordana Jandrokovića da to učine zajedno.

Predsjednik Republike Zoran Milanović u petak će položiti vijenac i zapaliti svijeću kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja na gradskom groblju Mirogoj u Zagrebu povodom blagdana Svih svetih.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika

U priopćenju iz Ureda predsjednika dodaju i da je, budući da do danas nije stigao ''bilo kakav prijedlog iz Vlade RH ili Hrvatskog sabora za zajedničko polaganje vijenca uobičajeno u prigodama državnih blagdana'', Uredu predsjednika Vlade Andreju Plenkoviću i predsjedniku Hrvatskog Sabora Gordanu Jandrokoviću predsjednik uputio poziv da zajedno polože vijenac.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene