Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odrješit premijer

Milanović odgovorio na pismo slovenskom premijeru - pismom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović poslao je danas pismo predsjedniku Vlade Republike Slovenije Miri Ceraru kao odgovor na njegovo jučer poslano pismo.

U pismu predsjednik Vlade konstatira kako je 'vjerodostojnost i integritet arbitražnog postupka u cjelini do te mjere narušen da Hrvatska nije mišljenja da se arbitražni proces može nastaviti u ovoj ili sličnoj formi'.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo" Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

Slovenski premijer poslao pismo Zoranu Milanoviću

PIRANGATE Slovenija se umjesto za domaćeg suca odlučila za 'veliku zvjerku'

Predsjednik Vlade poručuje kako je 'Hrvatska i nadalje predana traženju rješenja za utvrđivanje protezanja granične crte sa Slovenijom na kopnu i moru u skladu s međunarodnim pravom' te da se 'dobrosusjedski odnosi naših dviju država, saveznica u NATO-u i partnera u Europskoj uniji, moraju nastaviti razvijati, usprkos ovom incidentu', stoji u priopćenju za javnost poslanom iz premijerovog ureda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene