Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Predsjednik Vlade Zoran Milanović čestitao Ramazanski bajram

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik hrvatske Vlade Zoran Milanović čestitao je danas islamskim vjernicima Ramazanski bajram zaželivši da im taj veliki blagdan s poukom o vrijednosti odricanja i strpljivosti, donese obilje mira i veselja, obiteljskog i prijateljskog zajedništva.

„Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj od srca želim čestit i blagoslovljen Ramazanski bajram!

Pročitajte i ovo Nova objava Zorana Milanovića Videoporuka s Pantovčaka VIDEO Nova objava Zorana Milanovića: "Evo tko je AP..." Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

Vlada Republike Hrvatske nastavlja promicati i njegovati vrijednosti tolerancije, solidarnosti i dijaloga, poticati izgradnju povjerenja i suradnje na dobrobit društva i zajednice u kojoj živimo.

U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, želim da vam ovaj veliki blagdan s poukom o vrijednosti odricanja i strpljivosti, donese obilje mira i veselja, obiteljskog i prijateljskog zajedništva.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!“ - stoji u čestitki hrvatskog premijera Zorana Milanovića. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene