Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zaštita ženskih prava'

Predsjednik Vlade Milanović čestitao Međunarodni dan žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je građankama Republike Hrvatske čestitku u povodu Međunarodnog dana žena u kojoj ističe da je Vlada odlučna ustrajati u zaštiti ženskih prava na svakom području.

'Drage građanke Republike Hrvatske, danas, na Međunarodni dan žena, sjećamo se snage, hrabrosti i požrtvovnosti žena u pravednoj borbi za ravnopravnost. Nažalost, još uvijek dolazi do nepravdi i kršenja ženskih prava, pogotovo u radnom okruženju. Vlada Republike Hrvatske odlučna je promijeniti takvo stanje i ustrajati u zaštiti ženskih prava na svakom području. Samo zajedno možemo izgraditi društvo istinske jednakosti, u kojem će žene biti poštovane i cijenjene u poslovnom i u privatnom životu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nije dugo čekao Milanović potpisao zakon: Sabor će u petak glasati o povjerenju novoj vladi Miroslav Šeparović Opet bi odlučili isto Predsjednik Ustavnog suda: "Naše odluke nisu bile usmjerene protiv Milanovića osobno, nitko nije iznad Ustava"

>> Hrvatice dominiraju zdravstvom i školstvom, ali ne i menadžerskim pozicijama

U ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, iskreno vam i od srca čestitam Međunarodni dan žena!', stoji u čestitki premijera Milanovića. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene