Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Banskim dvorima

Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio izaslanstvo Snow Queen Trophy 2017.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u ponedjeljak u Banskim dvorima predsjednika Hrvatskog skijaškog saveza Mihu Glavića i direktora Hrvatskog skijaškog saveza Vedrana Pavleka.

Uz predsjednika Vlade razgovorima o utrkama Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017., koje će se 3. i 5. siječnja održati na Sljemenu, nazočili su i državna tajnica Središnjeg državnoga ureda za šport Janica Kostelić te predstojnik Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske Davor Božinović.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći" Stjepan Mesić Uhvatile ga kamere Nove TV VIDEO "Je*e mi se!": Bivši predsjednik neočekivano otkrio što misli o Plenkoviću

" Predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Miho Glavić i direktor Hrvatskog skijaškog saveza Vedran Pavlek upoznali su predsjednika Vlade s detaljima ovog iznimnog sportskog događaja, koji će ove godine biti posebno atraktivan zbog natjecanja ukupnih pobjednika FIS Svjetskog kupa u samom centru Zagreba. Kazali su da se uz organizaciju slalomskih utrka ove godine obilježava i 50 godina prve utrke FIS Svjetskog kupa u alpskom skijanju, sa središnjom proslavom „Zagreb slavi 50 godina FIS Svjetskog kupa“ u centru grada".

Predsjednik Vlade najavio je da će pratiti utrke Svjetskog skijaškog kupa, naglasivši kako su sljemenske utrke posebno važne za promociju hrvatskog sporta, osobito skijanja, kao i za hrvatski turizam", kaže se u priopćenju službe za odnose s javnošću Vlade RH, u kojem stoji i da je predsjednik Vlade Andrej Plenković prihvatio ulogu predsjednika Počasnog odbora utrka Audi FIS Svjetskog kupa „Snow Queen Trophy“ - Zagreb/Sljeme 2017. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene