Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskrsna čestitka

Predsjednik sabora čestitao Uskrs svim kršćanskim vjernicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko u uskršnjoj čestitki poželio optimizam, nadu i radost

Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko uputio je danas uskrsnu čestitku kršćanskim vjernicima u Hrvatskoj, u ime Hrvatskog sabora i svoje osobno, poželjevši da Uskrs svima donese optimizam, nadu i radost.

Pročitajte i ovo Reklama Hrvatske turističke zajednice na Times Squareu Početak turističke sezone Slike Hrvatske i na njujorškom Times Squareu, ali po kojoj cijeni - ne žele otkriti Slika nije dostupna U POVODU BLAGDANA Uskrsna čestitka predsjednika Sabora: "Uskrs je blagdan vječne nade, vjere i ljubavi, gdje život pobjeđuje smrt, a svjetlo tamu"

'Dugogodišnja ekonomska i financijska kriza, prouzrokovana djelomice i dubokom moralnom krizom društva koja se očituje u široko rasprostranjenoj korupciji i kriminalu, uzrok su velikih frustracija, razočaranja. Traženje puta iz osjećaja izgubljenosti i obeshrabrenosti hrvatskih građana zadaća je sviju odgovornih u hrvatskom društvu', poručio je Leko u čestitki.

Najjeftinija uskrsna košarica bez bakalara i poklona - 603 kune!

Naglasio je da blagdan Uskrsa i pobjeda nad silama zla vjernike nadahnjuje novom snagom i nadom u bolje sutra, putem istine, ljubavi, solidarnosti i pravednosti te je svim kršćanskim vjernicima u Hrvatskoj čestitao Uskrs u ime Hrvatskog sabora i u svoje osobno ime, u želji da uskrsni blagdani svima donesu optimizam, nadu i radost. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene