Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki islamski blagdan

Josipović čestitao Bajram

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović je uputio danas čestitku svim vjerskim službenicima, građanima i građankama islamske vjeroispovjesti povodom velikog islamskog blagdana

U povodu proslave velikog islamskog blagdana Ramazanskog bajrama, predsjednik Republike Ivo Josipović uputio je danas čestitku predsjedniku Mešihata islamske zajednice u RH, muftiji Azizu ef. Hasanoviću, islamskim vjerskim službenicima te svim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Ivo Josipović Uskoro premijera "Povukao sam se na selo i izolirao od svega": Bivši predsjednik napisao operu o ubojstvu koje je šokiralo svijet Prometne nesreće političara - 1 Političari i odgovornost Prometne nesreće dužnosnika nisu rijetkost, neki su napuhali i dosta promila: "Gledajte, nije to baš lijepo, ali i ja sam samo čovjek"

Josipović: Nadam se da će 21. stoljeće biti vrijeme mira

"Želja mi je da duhovni smisao Bajrama bude ujedno i poticaj za promicanje solidarnosti, zajedništva, međuvjerske i općeljudske tolerancije te za nastojanje na izgradnji općeg dobra u Republici Hrvatskoj. Svima želim da blagdanske dane provedu radosno, u ozračju mira, prijateljstva i ljubavi. Bajram Šerif Mubarek Olsun!", stoji u čestitki predsjednika Josipovića.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene