Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašavali ih 30 minuta

Predsjednik Josipović na pola sata zapeo u liftu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako doznajemo, predsjednik Josipović zapeo je u liftu Srpske pravoslavne opće gimnazije.

Predsjednik Josipović posjetio je Srpsku pravoslavnu opću gimnaziju u Zagrebu kako bi prisustvovao kongresu stipendista pripadnika srpske manjine u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izlaz iz krize Josipović poručio: strah od odlučivanja opasan po život Slika nije dostupna Dan HRM-a 'Uloga hrvatske mornarice danas značajno raste'

Kako neslužbeno doznajemo, pri obilasku gimnazije predsjednik je zaglavio u liftu. 'Akcija spašavanja' trajala je tridesetak minuta.

>> Pogledajte spašavanje ministra Marasa!

Novinarima je službeno objašnjeno kako je bilo tehničkih problema no, kako neslužbeno doznajemo, predsjednik je doista ostao 'zarobljen' u dizalu.

Nako što su ga uspjeli izvući iz dizala predsjednik je pred okupljenima održao govor u kojem je rekao kako on Hrvatsku vidi kao zemlju  s jednakim šansamam za sve, no da u ovako lošoj gospodarskoj situaciji ljudi postaju nejednaki, te kako  najobrazovaniji postaju najnezaposleniji.

Dodao je i  kako povratništvo velika zadaća hrvatske države, te se osvrnuo na skorašnji ulazak u EU i rekao kako će mladi sigurno odlaziti iz zemlje, ali će drugi u Hrvatsku dolaziti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene