Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milan Kujundžić u Đakovu:

'HDZ i Josipović mogu se samo prepucavati, Ustav ću promijeniti ja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Kujundžić je poručio da 'Karamarko može pričati što god hoće'.

Predsjednički kandidat Milan Kujundžić izjavio je novinarima u srijedu u Đakovu na upit o 'prepucavanjima na relaciji' Josipović-HDZ na temu ustavnih promjena, kako se 'oni mogu samo prepucavati', i igrati varanja naroda, ali da će Ustav promijeniti on.

Pročitajte i ovo Branko Smerdel komentirao Milanovićevu odluku da se kandidira na parlamentarnim izborima predsjednikova bomba Oglasio se stručnjak koji je pisao Ustav, evo što kaže o Milanovićevu potezu Psi iz kampa Borovik Monstruozni čin Gnjusan zločin kod Đakova: "Dvije male duše koje su svakoga dočekivali mašući repom"

'Oni se mogu samo prepucavati. Da su htjeli, i jedni i drugi mogli su ga promijeniti, a u njemu je toliko slabih stvari. Oni se samo igraju varanja naroda. Ustav ću promijeniti ja, zajedno s hrvatskim narodom. I to istinski ga promijeniti i napraviti primjerenim 21. stoljeću, primjerenim suvremenoj Hrvatskoj, suvremenoj Europi', rekao je Kujundžić koji se s Đakovčanima družio na korzu.

U Đakovu su ga dočekali i članovi HDSSB-a na čelu s Draganom Vulinom, predsjednikom stranke koja ga podržava u predsjedničkoj kandidaturi.

Kujundžić je komentirao i izjavu predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka koji se, prema pisanju Globusa, zauzima za uvođenje kancelarskog sustava, smatrajući da bi se sve vitalne izvršne funkcije morale nalaziti u Vladi, te za rekonstrukciju institucije predsjednika Republike i njegovo biranje u Hrvatskom saboru - rekavši da 'Karamarko može pričati što god hoće'.

Predstavljanje programa Milana Kujundžića

'Narod želi izravno birati, a oni koji se boje modela 'jedan član-jedan glas', oni bi zamračivali biranje predsjednika', ustvrdio je Kujundžić.

Osvrnuo se i na ideju o kancelarskom sustavu gdje bi predsjednik države imao manje ovlasti nego što ih sada ima.

Prema Kujundžićevim riječima 'Karamarko je time rekao što on želi, kamo sprema Kolindu - da bude lutka na papiru'.

'To što je on naumio - hrvatski narod to ne želi. Hrvatski narod želi imati i predsjednika i premijera i Vladu, ali u funkciji hrvatskog naroda, a ne, kao sada, u funkciji grupacija, podzemlja i mafije', zaključio je Kujundžić u Đakovu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene