Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grabar Kitarović

'Hrvatsku ću odvesti u bolji život'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidatkinja za hrvatsku predsjednicu Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju je u Drnišu u prepunoj maloj gradskoj vijećnici poručila Drnišanima da će Hrvatsku odvesti u bolji život, jer vjeruje u našu državu i ljude.

Predstavljajući svoj predizborni program kroz pet točaka, istaknula je najprije gospodarski rast kao zamašnjak cjelokupnog razvoja, uz rasterećenje poduzetnika od nameta i odgovorno ponašanje na svim razinama društva. Kandidatkinja HDZ-a i koalicijskih partnera Kolinda Grabar-Kitarović socijalnu stabilnost drži dugim važnim čimbenikom za dostojan život svih uz aktivnu demografsku politiku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zadovoljni ili ne? Evo kako su Josipović i Grabar Kitarović doživjeli sučeljavanje Slika nije dostupna Dobili brojne pozive Građanima stižu neprimjerene poruke: Josipovićev stožer zbog njih prozvao HDZ!

Nadalje je kazala da se zalaže za vladavinu prava i nultu stopu korupcije svugdje i uvijek a ne samo u ovo predizborno vrijeme, za nacionalnu sigurnost i vraćanje dostojanstva branitelja i, kako je istaknula, ne manje važno - osnaživanje međunarodnodnog ugleda Hrvatske i rješavanja odnosa sa susjednim zemljama.

'Neiskorištavanje novca iz EU fondova je 'ravno veleizdaji'

Na predstavljanju programa Kolinde Grabar Kitarović Drnišanima u maloj gradskoj vijećnici nazočili su, među ostalim, glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, saborski zastupnik i predsjednik županijskoga odbora HDZ-a Ante Kulušić, šibensko- kninski župan Goran Pauk te brojni simpatizeri stranke.

U ime drniškog HDZ-a Kolindu Grabar Kitarović pozdravio je predsjednik i drniški gradonačelnik Josip Begonja koji je istaknuo kako je siguran da pozdravlja buduću predsjednicu države.

Burno pozdravljena predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović prošetala je središtem Drniša i s građanima se fotografirala u gradskom parku kod spomenika "Vrelo života" što ga je Drnišanima darovao kipar Ivan Meštrović. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene