Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strani mediji o izborima

Tko je to na fotografiji uz Ivu Josipovića? Vodeći britanski medij 'zna'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim BBC-ja i drugi strani mediji izvijestili su o predsjedničkim izborima u Hrvatskoj.

O predsjedničkim izborima u Hrvatskoj izvijestili su i strani mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najneizvjesniji predsjednički izbori Burna rasprava - Grabar Kitarović: Ja ne znam lagati; Josipović: Ja sebe ne smatram lašcem Slika nije dostupna UŽIVO na Novoj TV i na Dnevnik.hr 'Sve možemo večeras očekivati i miran razgovor i žustru raspravu'

'Izbori idu u drugi krug nakon što nedjeljno glasovanje nije donijelo konačnog pobjednika', izvijestio je BBC o jučerašnjim izborima i vijest popratio fotografijom ispod koje stoji kako su Josipović i Grbar Kitarović suočeni s drugim krugom, međutim potkrala im se greška pa gospođa na fotografiji zapravo nije Kolinda Grabar Kitarović.

Pogledajte rezultate nakon 99 posto obrađenih biračkih mjesta

'Predsjednička uloga je ceremonijalna, ali na izbore se gleda kao na ključni test za vodeće političke stranke', piše BBC.

A o Ivi Josipoviću koji je 'za dlaku' odnio pobjedu u prvom krugu, kratko je izvijestio i Reuters.  'Josipović i njegova glavna izazivačica Kolinda Grabar Kitarović suočit će se na izborima 11. siječnja, nakon što nijedno nije uspjelo osvojiti uvjerljivu većinu u utrci za uglavnom ceremonijalnu dužnost', piše Guardian.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene