Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednički izbori

Kujundžić: Imam plan za spas Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Milan Kujundžić pozvao je u petak u Makarskoj birače da iziđu na izbore i glasuju za njega ako žele mijenjati stvari u Hrvatskoj, a ako ne žele, kako je rekao, neka glasuju "za Ivu ili Kolindu i ostat će sve isto jer su oni isti orkestar".

"Ako glasujete za promjene, nema toga što je loše u Hrvatskoj da u to neću dirati, čega se boji sadašnja vlast. Promijenit ćemo i sporni zakon o glasovanju jer sve ovo ranije bile su krađe, varanja i fantomski glasovi, pa će tek na pristisak gospođe Markić i mene danas biti objavljena istina (o broju birača)", rekao je Kujundžić na predizbornom skupu na Rivi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obraćanje Ivana Sinčića 'Ponosan sam na vas, napravili smo nemoguće' Slika nije dostupna Na misi u katedrali Predsjednički kandidati zaželjeli - sretan Božić!

"Hrvatska će od iduće godine postati zemlja u kojoj će se raditi. Uredit ću zemlju od temelja, a uz grb, zastavu i himnu, temelj hrvatske države je referendum iz 1991. i nadasve Domovinski obrambeni rat", rekao je Kujundžić i ponovio kako će to stajati u Ustavu u koji će uz preambulu biti uneseno i geslo: "Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što."

Biografija: Predsjednički kandidat Milan Kujundžić

"Svi u Hrvatskoj znaju kako nam je, što je učinjeno i zašto je učinjeno, tko je to učinio, a činili su to da bi opljačkali, ponizili hrvatskog čovjeka i da bi natrpali svoje džepove pritom prodajući priču da je predsjednik fikus", ustvrdio je Kujundžić.

"Predsjednik je čovjek koji predstavlja državu u zemlji i u svijetu, i da su predsjednici Mesić i Josipović htjeli, mogli su zaustaviti brojna zla, pljačke i kriminalna djela. A nisu htjeli. Mogli su potaknuti i brojna dobra, a nisu htjeli", istaknuo je i poručio Makaranima kako neće moći svojoj djeci reći da se nije moglo ništa učiniti 2014. godine. Dodao je da će "ukinuti mjesto doživotnog predsjednika protiv kojega se vodi proces u Finskoj".

"Krađa, prevara i mraka Hrvatskoj je dosta. Trebaju nam istina, red i rad, sigurnost naše djece, a mojim dolaskom na mjesto predsjednika trebat će početi raditi i Vlada, i Sabor, i ostali. Oni koji to ne žele, trebaju otići", poručio je Kujundžić i ustvrdio da će se s njegovim dolaskom svagdje "promijeniti klima". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene