Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozdravio majke

Ivo Josipović posjetio rodilište u Petrovoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović obišao je u četvrtak, u prvim satima nove godine, rodilište u zagrebačkoj Petrovoj ulici, gdje je posjetio tri curice koje su se rodile tijekom popodneva i večeri i njihove majke.

"Bio sam prvo na Trgu bana Jelačića s građanima i građankama, bilo je puno mladih, lijepo smo se proveselili i sad sam ovdje u rodilištu i to je zapravo najljepši trenutak novogodišnjeg dočeka", rekao je Josipović novinarima te dodao kako nema ljepše stvari od novog života. Otkrio je da je i osobno rođen u Petrovoj te da su tamo rođene i njegova supruga i kćer.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Josipović: Ustavni okvir je preuzak

"Vjerojatno nema važnije institucije u državi od ove, a to kažem zato što znamo kakve imamo demografske probleme, znamo da uspjeh naše države ovisi o tome hoćemo li uspjeti održati demografsku stabilnost", rekao je Ivo Josipović.

Svim građankama i građanima još jednom je zaželio sreću i uspjeh u novoj 2015. godini.

"Našoj domovini želim da provedemo one reforme koje su nužne, da uvedemo više demokracije, da naše institucije učinimo boljima i efikasnijima i da u konačnici to dovede do jednog kvalitetnijeg i boljeg gospodarstva koje će svima, a posebno najmlađoj generaciji omogućiti da nađu posao, da žive dostojnim životom i da budu ponosni što su građanke i građani naše lijepe Hrvatske", poručio je Josipović. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene