Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pohvalila se na 'Fejsu'

'Upravo sam potpisala Odluku o razrješenju Zorana Milanovića'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović nekoliko minuta iza ponoći pohvalila se kako je potpisala razrješenje sad već bivšeg premijera Zorana Milanovića.

Kolinda Grabar Kitarović javila se sljedbenicima na Facebooku čim je potpisala dokument kojim razrješuje dužnosti Zorana Milanovića, premijera kojem je završio mandat. Ovim je statusom u svega nekoliko sati prikupila više od 18.000 likeova.

Pročitajte i ovo Zlatko Komadina, župan O vrućoj situaciji Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera" Plenković i Milanović analiza stručnjaka Je li moguće da na kraju ni Plenković ni Milanović ne budu na čelu Vlade? Pojavila se nova ideja

'Upravo sam potpisala Odluku o razrješenju Zorana Milanovića i Odluku o imenovanju Tihomira Oreškovića predsjednikom Vlade Republike Hrvatske', objavljeno je na njezinom Facebooku uz fotografiju.

 

Upravo sam potpisala Odluku o razrješenju Zorana Milanovića i Odluku o imenovanju Tihomira Oreškovića predsjednikom Vlade Republike Hrvatske

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Friday, January 22, 2016

 

Na Facebooku se o novoj Vladi oglasio i čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko. 'Republika Hrvatska je dobila stručnu i sposobnu Vladu koja se neće bojati izazova i odgovornosti. Sad imamo premijera, potpredsjednike Vlade i ministre. Sporazumom kojeg smo potpisali s našim političkim partnerima definirali smo pravila igre po kojem ćemo za ono što nas očekuje birati i premijeru predlagati najstručnije i najsposobnije ljude. Počelo je sretnije vrijeme za sve građane Hrvatske. Fokus našeg interesa bit će gospodarstvo i socijalni problemi, a ne ustaše i partizani', napisao je Karamarko.

 

[HRVATSKA JE DOBILA STRUČNU VLADU] Republika Hrvatska je dobila stručnu i sposobnu Vladu koja se neće bojati izazova i...

Posted by Tomislav Karamarko on Friday, January 22, 2016

 

 

Podsjetimo, kasno sinoć Hrvatska je dobila novu Vladu. Nakon duge rasprave saborskih zastupnika, s 83 glasova za, Vlada Tihomira Oreškovića dobila je podršku Sabora. Predsjednica je odmah potpisala odluku o njegovom imenovanju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene