Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dresu s brojem 4

Predsjednica i premijer u ugodnom društvu bodrili košarkaše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović odazvala se pozivu hrvatskih košarkaških reprezentativaca, te je došla bodriti ih s tribina zagrebačke Arene u utakmici 1. kola EuroBasketa protiv Slovenije. Tamo je bio i premijer Zoran Milanović

Uz hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, hrvatske košarkaše su tijekom 80-73 pobjede protiv Slovenije u utakmici 1. kola EuroBasketa u zagrebačkoj Areni s tribina bodrili i predsjednik Vlade Zoran Milanović, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, te ministar financija Boris Lalovac.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Najteža odluka Ustavnog suda Dnevnik Nove TV doznaje pozadinu donošenja krucijalne odluke o Milanoviću: "Lomila su se koplja zbog jedne stvari" Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali

HRVATSKA slavila na otvaranju EuroBasketa: Slovenija pala u krcatoj Areni!

Premijer Zoran Milanović utakmicu je pratio u društvu slovenskog premijera Mire Cerara

Predsjednica Grabar Kitarović sjedila je u društvu majke pokojnog Dražena Petrovića Biserke, a obje su tijekom utakmice zdušno navijale odjevene u dres hrvatske reprezentacije s brojem četiri.

Ministar financija Lalovac osvjedočeni je ljubitelj sporta, a poglavito košarke i ne propušta domaće utakmice naše reprezentacije.

Hrvatski reprezentativci u petak su bili na prijemu u uredu Predsjednice na Pantovčaku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene