Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokroviteljica sajma

Predsjednica Grabar-Kitarović obišla Rexpo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović obišla je u četvrtak poslijepodne Međunarodni sajam investicijskih projekata Rexpo 2015., kojem je jedna od pokroviteljica.

Tijekom polusatnog obilaska razgovarala je s izlagačima, a najviše je vremena provela kod štanda zlatnog sponzora sajma, tvrtke Institut IGH. S predsjednikom Uprave IGH-a i direktorom Avenue ulaganja Ivanom Paladinom razgovarala je o projektu Kupari, vrijednom nešto manje od sto milijuna eura, koji je pripao Avenue ulaganjima.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Ususret izborima Nova prilika za pokazivanje: Plenković svečano uručio ugovore Benkovački sajam - 4 Vesela atmosfera Svi putevi vode u Benkovac: Prodavalo se sve, od igle do lokomotive

Rexpo 2015., koji se u srijedu i četvrtak održava u zagrebačkom Hypo Expo Business Centru, četvrto je izdanje međunarodnog sajma investicijskih projekata, i mjesto je ugovaranja poslova, prezentacije projekata i susreta ključnih poslovnih subjekata, odnosno onih koji sudjeluju u pripremanju, provedbi, financiranju i realizaciji javnih i privatnih investicijskih projekata s jedne te dionika koji definiraju procese i utječu na investicijsku klimu u Hrvatskoj i regiji s druge strane.

Rexpo Forum ove godine obuhvaća rekordan broj panel rasprava na kojima ugledni stručnjaci, konzultanti i poduzetnici razgovaraju o ključnim trendovima, projektima i aktualnostima u ulagačkom svijetu. Uz predsjednicu Grabar-Kitarović, pokrovitelji ovogodišnjeg Rexpoa su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma i Grad Zagreb.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene