444656
444656
444656
444656
444656

Predrag Šustar: Roditelji mogu mirno ući u novu školsku godinu

  • , 27.07.2016., 11:14
  • Autor:
  • komentara

Tehnički ministar znanosti obrazovanja i sporta Predrag Šustar uoči sjednice Vlade komentirao je odluku vezanu uz sufinanciranje prijevoza za srednjoškolce.

 
 
 
 
Pronašli novac za prijevoz učenika (Video: Vijesti Nove TV)
Pronašli novac za prijevoz učenika (Video: Vijesti Nove TV)

Uoči posljednje sjednice tehničke vlade premijera Tihomira Oreškovića prije ljetne stanke, tehnički ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar odgovorio je na pitanja novinara vezana uz sufinanciranje prijevoza za srednjoškolce. 

Ministar Šustar kazao je kako se ide po istom modelu kao i do sada tako da roditelji mogu znati da će sredstva za prijevoz učenika srednjih škola biti osigurana te da mogu mirno ući u novu školsku godinu. Također je izjavio kako se ogromno povećanje troškova prijevoza mora puno pomnije konstruirati te da moramo biti država koja će omogućiti potrebna sredstva roditeljima i učenicima. Sredstva su osigurana preraspodjelom od pet posto na svim stavkama, što je u ovom trenutku jedino moguće, dodao je Šustar.

Ovakvu odluku obrazložio je uz komentar kako je u pitanju zdrav razum i briga za hrvatsku obitelj, a ne dio njegove osobne kampanje. 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se