Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O sufinanciranju prijevoza

Predrag Šustar: Roditelji mogu mirno ući u novu školsku godinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tehnički ministar znanosti obrazovanja i sporta Predrag Šustar uoči sjednice Vlade komentirao je odluku vezanu uz sufinanciranje prijevoza za srednjoškolce.

Uoči posljednje sjednice tehničke vlade premijera Tihomira Oreškovića prije ljetne stanke, tehnički ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar odgovorio je na pitanja novinara vezana uz sufinanciranje prijevoza za srednjoškolce. 

Ministar Šustar kazao je kako se ide po istom modelu kao i do sada tako da roditelji mogu znati da će sredstva za prijevoz učenika srednjih škola biti osigurana te da mogu mirno ući u novu školsku godinu. Također je izjavio kako se ogromno povećanje troškova prijevoza mora puno pomnije konstruirati te da moramo biti država koja će omogućiti potrebna sredstva roditeljima i učenicima. Sredstva su osigurana preraspodjelom od pet posto na svim stavkama, što je u ovom trenutku jedino moguće, dodao je Šustar.

Ovakvu odluku obrazložio je uz komentar kako je u pitanju zdrav razum i briga za hrvatsku obitelj, a ne dio njegove osobne kampanje. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene