Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O poslanom pismu profesoru

Predrag Matić: Želio sam poslati poruku ljudima da ne okreću glavu od takvih stvari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar branitelja Predrag Matić poslao je pretučenom ravnatelju osnovne škole u Klisu pismo podrške i novac za kaznu koju mora platiti.

Ravnatelj je, naime, braneći svoju kolegicu, od suda dobio prijavu za remećenje javnog reda i mira te kaznu od oko 300 kuna što je ministra potaknulo na ovakav postupak.

'Želio sam poslati jednu poruku i ohrabrenje ljudima da ne okreću glavu od takvih stvari. Nažalost, ovdje se potvrđuje po tko zna koji put da pravo i pravda ne idu ruku pod ruku', kazao je minstar Predrag Matić.

>>
'Dogovor mora biti prvenstveno u interesu učenika'

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije se vidjela Žena u Dalmaciji iscrtala zebru na cesti, dobila je kaznu Ilustracija Bolje izbjeći Ako izgubite karticu za autocestu, u velikom ste problemu: Pogledajte zašto ih treba dobro čuvati


Ravnatelj pak žali što mu se nakon napada nije javio nitko iz resornog ministarstva. Odgovorio mu je ministar Željko Jovanović. 'Nema razloga za razočaranj,e budući smo mi odmah isti dan kada smo doznali za slučaj koji se dogodio, zatražili da policija odradi svoj posao i da pošalje poruku da se nikada ovako nešto u Hrvatskoj ne može dogoditi', kazao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene