Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez obzira na naciju

Predrag Matić: Zajedničkim snagama do istine o nestalima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj se na popisu nestalih vode 1.704 osobe iz Domovinskoga rata. Više od 20 godina njihove obitelji traže istinu o sudbini svojih najmilijih.

U pronalaženje istine o nestalima aktivno su se uključili uz ministarstvo branitelja i predstavnici Srpske pravoslavne te hrvatske katoličke crkve.

>>
Najavio registar do Božića: 'Stradali, zatočeni ili nestali branitelji bit će povijesno značajne osobe'

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Slika nije dostupna Glogoški na tribini 'Ostalo je Ministarstvo u koje su nam postavili partizane, i četnike, i ustaše, i domobrane'

Na tribini o nestalima u Borovu, ministar branitelja i predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović istaknuli su da se jedino zajedničkim snagama svih strana može doći do istine o nestalima, bez obzira na to koje su vjere ili nacije. 'Svaka majka jednako plače. Mi ne pravimo razliku oko nestalih osoba. Mi ovdje nismo policija, mi nismo istražitelji, mi ne tražimo počinitelje. Mi tražimo lokacije, tražimo da nam dobri ljudi pomognu', kazao je ministar branitelja Predrag Matić.

Predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović je kazao da će bilo kakva saznanja koristiti ministarstvu branitelja da pronađu i identificiraju žrtve, bez obzira na etničku i nacionalnu pripadnost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene