Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pohvalio se

Matić o prve dvije godine mandata: Ispunili smo sve iz Plana 21, osim...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Matić se pohvalio da je jedini ministar koji ima izravnu telefonsku liniju za građane i da je primio 900 poziva.

Ministar branitelja Predrag Matić u čevrtak je na konferenciji za medije povodom druge godišnjice mandata rekao kako su ispunili sve iz Plana 21, osim veteranskog centra.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SAMO EVIDENCIJA Ministarstvo potvrdilo: Registar hrvatskih branitelja više neće biti javno dostupan Slika nije dostupna Registar branitelja neće biti javan Medved najavio novi Zakon o braniteljima, Matić poručuje: "Mogući Barišićev plagijat je mala beba za to"

Broj branitelja u registru povećao se za oko tisuću, a 55 lažnih branitelja izgubilo je svoja prava, rekao je Matić i dodao kako je riječ o bitnom i najčasnijem popisu. Objasnio je da svaki lažni branitelj državu košta milijun eura, a da je navedenih 55 državi uštedjelo 55 milijuna eura.

Matić objasnio zašto je u Registru više branitelja nego prije godinu dana

Ministar je iskoristio priliku da se pohvali kako je on jedini ministar koji ima izravnu telefonsku liniju za građane, odnosno branitelje. Otkad je preuzeo ministarsku funckciju imao je oko 900 poziva i primio 1320 mailova. Dobio je 16 tisuća pisama i bio na 1600 sastanaka, a u dvije godine prešao je 120 tisuća kilometara.

Matić je rekao kako o početka godine s radom kreće Memorijalni centar Domovinskog rata u Vukovaru.

Matić: Očekujem da će u Vukovaru razum nadvladati emocije

Na konferenciji se posebno osvrnuo na braniteljske zadruge rekavši 'Zbogom udruge, dobrodošle zadruge'. Dodao je kako su "udruge bile generator loših vibracija koje se bave politikom i žele reveolucijom doći na vlast".

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene