Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'I'll be back'

Matić braniteljima: 'Vlada vas je odbacila kao potrošeni prezervativ'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar branitelja, Predrag Matić komentirao je prestanak braniteljskog prosvjeda pred ministarstvom koji je završio nakon 555 dana.

Nakon održane konferencije za medije na kojoj je Đuro Glogoški u ime svih udruga koje su sudjelovale u prosvjedu branitelja pred ministarstvom u Savskoj ulici u Zagrebu objavio kako je prosvjed završen oglasio se i bivši ministar branitelja, Predrag Matić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bivši ministar branitelja 'Ili sam postavio visoke standarde ili sam najveća budala u Hrvatskoj' Slika nije dostupna 'Jedno piće? Klemm: S Matićem nije bio tajni sastanak već privatno druženje

Upitan za komentar na kritike na svoj račun izrečene od strane Đure Glogoškog u šatoru u Savskoj, Matić je braniteljima je poručio: 'I'll be back', odnosno da će se vratiti, te na to dodao kako je braniteljsku populaciju 'ova Vlada odbacila kao potrošeni prezervativ'.

'Poručio bi im onu poruku, iako je mnogi smatraju prevulgarnom, koju je Ivan Kovačić u ponedjeljak poslao HDZ-u' (Ko vas je**).

Podsjećamo, Đuro Glogoški u ime svih Udruga branitelja koje su sudjelovale u prosvjedu koji je trajao 555 dana kazao je kako su svi njihovi uvjeti za zaustavljanje prosvjeda - ispunili.

'Kako su se ispunili uvjeti koje smo tražili, troje ključnih ljudi koji nisu radili svoj posao nisu više u uredu ministarstva, ispunjeni su uvjeti za izradu jedinstvenog zakona o hrvatskim braniteljima za kojeg ćemo se potruditi da postane Ustavni zakon. Ovime hrvatski branitelji zaključuju prosvjed pred ministarstvom branitelja, sada na trgu Nevenke Topalušić', poručio je Glogoški.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene