Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi redizajn

Pred vama je novi DNEVNIK.hr!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo vam novi, redizajnirani DNEVNIK.hr.

Proljeće je iza ugla, dani su sve dulji i sunčaniji - idealno vrijeme da vam predstavimo novi, redizajnirani DNEVNIK.hr. Promjene koje donosimo velike su i hrabre, baš kakve promjene nabolje i trebaju biti. Novi DNEVNIK.hr pregledniji je i ugodniji za korištenje, kako na desktopu, tako i na smartphoneima i tabletima.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. pet minuta Raspored predstavljanja kandidata za izbor zastupnika u Hrvatski sabor 2024. godine Redizajnirani DNEVNIK.hr REDIZAJN DNEVNIK.hr-a Dragi čitatelju, to smo stari mi, samo ljepši...

Sadržaj za nas i dalje ostaje kralj, no ovog smo puta željeli da kralj odjene još bolje ruho. Željeli smo da se u 2017. nastavite informirati, educirati, zabavljati i opuštati uz još bolji DNEVNIK.hr. Da vam bude još ugodnije pratiti najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta, da prijenosi uživo i videa koje gledate budu vrhunske kvalitete, a pričama koje istražujemo da nastavimo mijenjati društvo nabolje.

DNEVNIK.hr kao jedan od najčitanijih news portala u Hrvatskoj jedinstven je i zbog svoje sinergije s najgledanijim informativnim programom u zemlji – Dnevnikom Nove TV ali i istraživačkom emisijom PROVJERENO. Spoj najgledanije televizije i jednog od najposjećenijih web portala te sadržaj koji ne podcjenjuje vašu inteligenciju već vas informira, educira i zabavlja, ali i pomoću vaših dojava istražuje probleme u društvu - pobjednička je kombinacija na našem medijskom tržištu.

A iza pobjedničke kombinacije portala DNEVNIK.hr stoje Dina, Daniela, Branimir, Maja, Ivana, Nevenka, Saša, Dubravka, Davor, Sonja, Anamarija, Goran K., Goran V. i Gabrijela. Tu su kolege iz redakcije GOL.hr: Ivan, Neven, Ivica, Vid i Marko, kolege iz Showbuzza: Dorijan, Barbara, Lea i Mia, naš Content tim: Maja, Tibor i Mila. Ponosni smo i na najčitaniji ženski lifestyle u Hrvatskoj – Zadovoljna.hr, te na kolege s portala Punkufer.hr i Zimo.hr.

Nadamo se da ćete uz novi DNEVNIK.hr uživati baš kao što mi uživamo u njegovom stvaranju. I kao što to biva sa svim promjenama nabolje, ovo je tek početak.

Hvala vam što ste uz nas!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene