Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HSP-AS za opoziv

'Orešković je pobrkao lončiće. On ne odgovara narodu...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik i glavni tajnik HSP-AS-a Pero Ćorić potvrdio je u utorak da će 'pravaši' potpisati HDZ-ov zahtjev za opoziv premijera Tihomira Oreškovića.

'Mi ćemo podržati opoziv premijera Oreškovića. Jer je pobrkao lončiće. Neki dan je rekao da odgovara narodu. On odgovara nama jer je nas, Domoljubnu koaliciju, izabrao narod. Gospodin Orešković nama treba polagati račune. Danas potpisujemo pokretanje opoziva gospodina Oreškovića', izjavio je Ćorić odgovarajući na pitanja reporterke Nove TV Ivane Brkić Tomljenović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUPROTNI POGLEDI Razgovori kod Predsjednice: "Ovo nisu konzultacije" Slika nije dostupna ŠEKS IMA RJEŠENJE Rasplet krize u Saboru: Tko može zamijeniti Petrova?

Kazao je i da se Orešković našao u neobranom grožđu - odugovlačio je s imenovanjem ravnatelja tajnih službi, primjerice.

'Ekipa iz Mosta se prekadrovirala davno, a moji kadrovi stoje u crnoj torbi', poručio je. Kazao je da ako dođe do opoziva Karamarka, netko drugi iz HDZ-a može biti premijer.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene