Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČARAVAJUĆI KRAJOLICI

PRAVA LEDENA BAJKA Pogledajte prekrasne fotografije Hrvatske pod snijegom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očaravajući krajolik Slunja i okolice te drugih dijelova Hrvatske snježnim je prekrivačem dodatno dobio na ljepoti.

Veliki dio Hrvatske jutros je osvanuo pod bijelim prekrivačem. Hladna fronta konačno je donijela dugoočekivani snijeg pa iako ga nije bilo u količinama koje bismo mogli nazvati pravim zimskim, ipak je razveselio mnoge.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje

Među mjestima s najviše snijega bio je Slunj, gdje ga je po podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda palo 20-ak centimetara. Snježni je pokrov dao dodatnu magičnost tamošnjem krajoliku, koji je sam po sebi očaravajući.

Društvo prijatelja Slunja i Rastoka na svom je Facebook profilu objavilo niz jutrošnjih fotografija Slunja, a javili su nam se i čitatelji iz raznih dijelova Hrvatske. Sve te prekrasne snimke možete pogledati u fotogaleriji.

Kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana i hoće li se snježni pokrivač zadržati možete pročitati u našoj vremenskoj prognozi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene