Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pratite izbore na Novoj TV i Dnevnik.hr!

Izborna nedjelja uz Sašu Kopljara i Mislava Bagu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedjeljni izborni program na Novoj TV počinje u 11 sati prvom izbornom emisijom koju će voditi Saša Kopljar, jedan od najrespektabilnijih TV lica u Hrvatskoj. Do kraja dana ekipe Nove TV proizvest će više od tri sata programa uživo.

Voditelj projekta 'Izbori' na Novoj TV je Mislav Bago, a izvršna urednica je Ksenija Kardum, urednica Dnevnika Nove TV. Bago, koji je prošlog tjedna ponio prestižnu titulu novinara regije, u program uživo uključivat će se iz virtualnog studija.

Pročitajte i ovo Tihomir Cipek, politički analitičar Za Dnevnik Nove TV Tihomir Cipek o zadnjim danima kampanje: "Nije bitna melodija, bitno je da imate gromki početak. Milanović je dobio gromki kraj, ali to nije odjeknulo" Tihomir Cipek - 1 Još samo nekoliko dana Tihomir Cipek za Dnevnik Nove TV: "Vlada nacionalnog spasa mogla bi zapeti pri prvim poteškoćama''

Grafički paket virtualnog studija gledateljima će na jednostavan i vizualno atraktivan način prezentirati rezultate izbora. Inače, virtualni studio opremljen je tehnologijom koju koriste najveće svjetske televizijske kuće poput CNN-a.

Uhodan tim na terenima diljem Hrvatske činit će 30-ak reportera i novinara predvođeni Andrijom Jarkom, Tatjanom Krajač, Sabinom Tandarom Knezović, Borisom Miševićem, Ivanom Ivandom, ali i jednako toliko snimatelja, asistenata i tehničara.

Osim javljanja s terena, Nova TV donosi i razgovore s vodećim političarima, analize politologa dr.sc. Tihomira Cipeka, a u 19 sati gledatelji će doznati i prve rezultate izlaznih anketa. Program će završiti kasno navečer objavom prvih neslužbenih rezultata lokalnih izbora.

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene