441166
441166
441166
441166
441166

Pratite glasanje u Britaniji! Preuzmite BESPLATNIH 50€ za trgovanje i zaradite na funti

Fortrade je, svima koji žele iskoristiti ovaj povijesni događaj i zaraditi na funti, osigurao besplatnih 50€ za trgovanje svim valutnim parovima vezanim za funtu (GBP/USD, GBP/EUR, GBP/CHF…) na svjetskoj burzi.

 
 
 
 
Foto: PR
Foto: PR


Besplatnih 50€ za trgovanje preuzmite ovdje.

Britanci će u četvrtak, 23. lipnja 2016. odlučiti o sudbini svoje države. Prema nedavnoj anketi, veći broj ljudi u UK kaže da Britanija treba izaći iz EU (47%), u odnosu na one koji bi radije ostali u sklopu Unije (44%).

Analitičari upozoravaju da bi glasanje za izlazak iz EU moglo ozbiljno ugroziti izglede za rast Velikoj Britaniji i moglo bi uvjetovati devalvaciju funte i to do 30%. Međutim, ukoliko ishod referenduma bude obrnut i Britanija ostane u EU, moglo bi se dogoditi da se funta, protiv dolara i eura, popne na razine koje nisu viđene još od kraja prošle godine.

Bez obzira na ishod referenduma, jedno je sigurno – funta će sigurno reagirati.
Velike oscilacije na tržištu značit će i veliku priliku za zaradu na funti, zato je Fortrade, svima koji žele iskoristiti ovaj događaj i zaraditi, osigurao besplatnih 50€ za trgovanje svim valutnim parovima vezanim za funtu (GBP/USD, GBP/EUR, GBP/CHF…) na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje preuzmite ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se