Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za one s crvenom naljepnicom

Grad Sisak objavio poziv građanima za interventnu pomoć od 2 tisuće kuna

Siščani ispred šatora
Siščani ispred šatora Foto: DNEVNIK.hr
Na Facebook stranici Grad Sisak su u srijedu obavijestili građane Siska da potraže financijsku pomoć u iznosu od 2000 kuna, neovisno jesu li živjeli u zgradi ili kući. Ne moraju hitno doći po to, ostaje im pravo na to kada će biti u mogućnosti doći.

''Pozivaju se svi građani Siska kojima je objekt u kojem su stanovali dobio crvenu naljepnicu da, od petka, 8. siječnja 2021., dođu na Gradsku blagajnu na Gradskoj tržnici po interventnu pomoć od 2000 kuna. Pravo na pomoć imaju kućanstva, odnosno obitelj, neovisno jesu li živjeli u zgradi ili kući, koja je proglašena neuporabljivom'', napisali su u svojoj Facebook objavi.

Pomoć podiže jedan član kućanstva za sve. Potrebno je samo predočiti osobnu iskaznicu ili neki drugi dokument s upisanom adresom na kojoj je stanovao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Javlja ravnatelj Preliminarne procjene oštećenja gotove: Neke zgrade sisačke bolnice vraćaju se u funkciju

Pročitajte i ovo Mještani obnavljaju kuću u Strašniku - 1 NIZ PROBLEMA Potres razotkrio lošu obnovu nakon rata: "Raspada se jer je loš cement, željeza nema u temeljima." Sisak se suočava i s koronom u prihvatnom centru

''Ova pomoć nema veze sa štetom na objektu nego se može koristiti za sve što je bilo kome potrebno. Građani kojima nije hitno ili su trenutno izvan Siska ne moraju doći odmah po pomoć jer im to pravo ostaje do trenutka kada će moći doći po pomoć, odnosno kada se vrate u Sisak'', objasnili su u objavi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene