Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta 400.000 kuna

Požari u Sesvetama i Novom Zagrebu podmetnuti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požari koji su izbili na području Sesveta i Novog Zagreba u protekla dva dana podmetnuti su, a ukupna materijalna šteta je oko 400.000 kuna.

Očevidom je utvrđeno da je nepoznati počinitelj jučer ušao u krug tvrtke Smit commerce u Novom Zagrebu i otvorenim plamenom potpalio posloženu drvenu građu, prouzročivši štetu od oko 100.000 kuna.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima

>> Vlasnik izgorjelog skladišta: Moguće da je požar podmetnut!

Drvena građa gorjela je i u Sesvetama u četvrtak, gdje je, također otvorenim plamenom nepoznatog podrijetla potpaljen sedam metara visok stup paleta i slame u prostoru trgovačko-uslužnog obrta Šeledin, koji se bavi otkupom drvene ambalaže te proizvodnjom i prodajom tzv. sječke. Šteta u tom požaru iznosi oko 300.000 kuna, navode u PU zagrebačkoj. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene