Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na terenu kanader

Požari na Svilaji i Promini: ''Odjednom se to stvorilo, tako da smo bili prestrašeni''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malo kiše koja je preko noći pala na širem području Šibenika nije donijela konačan spas i odmor za vatrogasce, ali je situacija puno bolja u odnosu na paklenih nekoliko prošlih dana, kazao je u nedjelju županijski vatrogasni zapovjednik Darko Dukić.

Požari na Svilaji i Promini su pod kontrolom i u fazi su dogašavanja, pa su jake vatrogasne snage još uvijek na terenu. Požar u blizini Polače kraj Knina je lokaliziran i tamo također vatrogasci dogašavaju vatru, kazao je Dukić.

Pročitajte i ovo Granični prijelaz Svilaj Pokušali ilegalno ući u Hrvatsku Policajci pretraživali kamion, a onda se oglasio uređaj za otkucaje srca: Objavljeni detalji akcije Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame"

Dva kanadera jutros su na Promini bacili četiri vodene bombe pa su se vratili u bazu jer je procijenjeno da više nisu potrebni na terenu.

Stotinjak vatrogasaca držala su sve pod kontrolom, a u pomoć su im došli i kanaderi. Požar je došao vrlo blizu kuća, ali one više nisu ugrožene.

''Tužno baš, sve u svemu, ne možeš ništa sam, vatrogasaca nije bilo baš trenutno, odjednom se to stvorilo, tako da smo bili prestrašeni najviše'', rekla je Mira koja živi na opožarenom području.

Stotinu vatrogasaca bit će ondje još najmanje do sutra, a očekuju se još i olujni udari bure.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene