Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznad Trogira

Požar u Planome lokaliziran; gorjelo na Marjanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko sto hektara niskog raslinja i trave izgorjelo je u požaru u Planome iznad Trogira koji je izbio u srijedu oko 12,30 sati, a vatrogasci su ga lokalizirali oko 17 sati, doznaje se večeras u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Splita.

Uz pomoć tri kanadera i air tractora, požar je gasilo 120 vatrogasaca s 29 vozila iz dobrovoljnih vatrogasnih društava Trogir, Kaštela, Split, Mladost, Gomilica, Seget, Marina, Okrug, te sezonci.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

Popodne je planulo i u Park šumi Marjan. Prve dojave su vatrogascima počele stizati oko 18.30 sati iz Splita i sa promatračnice na Marjanu te iz Kaštela, odakle se vidio dim. Vtraogasci su odmah otišli na teren između Prve vode i Bena, gdje je ispod protupožarnog puta gorjela trava i nisko raslinje, te brzo ugasili vatra. Izgorjelo oko 200 kvadrata. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene