Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi požar

Požar u Planome iznad Trogira gase kanaderi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci trenutačno gase požar kod deponija gdje gori nisko raslinje i makija, te dio borove šume. U gašenju sudjeluju gotovo svi vatrogasci iz okolnih gradova i mjesta kao što su Trogir, Okrug, Marina, Slatine, Kaštela, Split i ostali.

Više od 60 vatrogasaca gasi požar koji je u srijedu oko 12,30 sati izbio u Planome iznad Trogira, a u gašenje su se uključila dva kanadera, a očekuje se da im se tijekom popodneva pridružiti i treći, doznaje se u trogirskom Dobrovoljnom vatrogasnom društvu (DVD).

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

Vatrogasci se trenutačno gase požar kod deponija gdje gori nisko raslinje i makija, te dio borove šume. U gašenju sudjeluju gotovo svi vatrogasci iz okolnih gradova i mjesta kao što su Trogir, Okrug, Marina, Slatine, Kaštela, Split i ostali.

Još se ne zna točno kolika je površina zahvaćena vatrom. Na trogirskom području danas ne puše jači vjetar, pa vatrogasci procjenjuju da će kanaderi odraditi glavninu posla u gašenju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene