Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod nadzorom

Požar u blizini Vranskog jezera progutao 50 hektara šume

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci JVP Dubrovačko primorje i DVD Slano još uvijek nadziru koji je planuo jučer oko 13:45 sati između Topola i Štedrice. Požar je uništio 30 hektara borove šume.

Oko 50 hektara mješovite šume u blizini Vranskog jezera zapalilo se sinoć oko 23:30 sati. S vatrom se bore lokalne vatrogasne snage JVP Biograd, DVD Drage i DVD Pakoštane, a snagama na kopnu iz zraka pomažu dva kanadera.

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega Požar na španjolskom otoku La Palma Otok La Palma VIDEO "Dosad je izgorjelo 2000 hektara": Stotine vatrogasaca bore se s vatrenom stihijom, stanovništvo evakuirano

Samo sat vremena ranije požar je buknuo i na području Planjana Donjih kraj Žitnića na području Šibensko-kninske županije. Vatru na otvorenom prostoru još uvijek gase pripadnici JVP i DVD Drniš, a tijekom noći njihovi kolege JVP Knin i okolnih dobrovoljnih vatrogasnih društava izborili su se s vatrom koja je oko 16:20 sati planula kod Đevrski.

>> Gori Hercegovina: Vatra prijeti kućama, ozlijeđeni vatrogasci!

U požaru koji je ugašen oko 1:10 sati izgorjelo je oko 24 hektara trave i niskog raslinja.Požar je planuo i na krajnjem jugu Hrvatske pa tako vatrogasci JVP Dubrovačko primorje i DVD Slano još uvijek nadziru koji je planuo jučer oko 13:45 sati između Topola i Štedrice. Požar koji je progutao 30 hektara borove šume trenutno je pod nadzorom i saniraju se rubni dijelovi požarišta.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene