Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci obranili naselja

Požar kod Žrnovnice lokaliziran, vatrogasci i dalje na požarištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar kod Žrnovnice, u kojem je izgorjelo oko 150 hektara trave, niskog raslinja i borovine, lokaliziran je večeras u 19 sati.

Vatrogasci su uspjeli obraniti naselja Barbanići i Vilar prema kojima se požar bio proširio, izvijestilo je Vatrogasno operativno središte Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS).

U priopćenju navode kako vatrogasci i dalje dežuraju na požarištu te da je u tijeku sanacija terena.

U gašenju požara sudjelovali su vatrogasci splitske Javne vatrogasne postrojbe, Državna intervencijska postrojba Split, županijske sezonske snage te Dobrovoljna vatrogasna društva Žrnovnica, Split, Kaštela, Gomilica, Mladost, Solin, Vranjic, Klis, Muć, Dugopolje, Trogir, Seget Vranjica, Dugi Rat, Slatine i Podstrana s ukupno 93 vatrogasaca i 23 vatrogasna vozila.

Požar su iz zraka gasila tri Canadaira, navodi DUZS. (Hina)

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene