444327
444327
444327
444327
444327

POŽAR KOD DUGOPOLJA Na terenu 40-ak vatrogasaca, 12 vatrogasnih vozila i dva kanadera

Požar koji je u subotu zahvatio brdo kod Dugopolja između Dicma i Koprivna, gasi 40-ak vatrogasaca, 12 vatrogasnih vozila i dva kanadera.

 
 
 
 
Požar kod Dugopolja (Foto: Borna Filic/PIXSELL) - 1
Požar kod Dugopolja (Foto: Borna Filic/PIXSELL) - 1

Požar koji je u subotu zahvatio brdo kod Dugopolja između Dicma i Koprivna, gasi 40-ak vatrogasaca, 12 vatrogasnih vozila i dva kanadera, ali vatrena stihija ne ugrožava naselje, doznaje se od zapovjednika dugopoljskoga Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Gorana Rogošića.

'U jednom trenutku vatra je bila udaljena od kuća u naselju Koprivno oko 200 metara ali su je vatrogarsci brzom intervencijom ugasili i spriječil njeno širenje u smjeru naselja tako da kuće nisu ugrožene", rekao je Rogošić u poslijepodnevnim satima.

Po njegovim riječima požarom je zahvaćeno nisko raslinje, ali se još ne može pouzdano znati kolika je površina opožarenog područja. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se